Nytt gjerde og kjøkkenet er revet

Denne uka har det skjedd store synlige forandringer både ute og inne i Betel barnehage. Store deler av uka har menn fra Foraas Områdesikring med effektivt verktøy saget ned og revet det gamle tregjerdet vårt. Det var modent for utskifting, og som erstatting har vi fått et flettverksgjerde som bedrer både utsyn og innsyn til barnehagen – i tillegg til langt mindre vedlikehold. Ny og bedre port har det også blitt.
I tillegg har vi i kveld hatt en trivelig og veldig effektiv dugnad der kjøkkenet og en lettvegg på Marihøna ble revet. Neste uke gleder vi oss til å se det nye kjøkkenet komme på plass. Det blir levert fra Amanda kjøkken som er vår gode nabo rett over veien.
Nytt gjerde og kjøkken i Betel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *